Κασελάκης: «Όταν μιλούσαν για υποβιβασμό, γελούσα»


Για τον αγώνα με την Κηφισιά, τον Σάκοτα και τον Ζιάγκο μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης σε συνέντευξή του στo «Daily Goal». Αναλυτικά, μίλησε:

Για το κλειδί του αγώνα: «Κλειδί ήταν η συγκέντρωση που δείξαμε και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Επικεντρωθήκαμε σε κάποια τακτικά πράγματα που είχαμε πει και από τη στιγμή που τα βγάλαμε στο γήπεδο είχαμε και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Βασικό ρόλο επίσης έπαιξε η ομαδική δουλειά και η μαχητικότητα».
Για τη σημασία της δεύτερης σερί νίκης: «Είναι πολύ σημαντική και ψυχολογικά και βαθμολογικά γιατί ουσιαστικά αναπληρώνει κάποιες κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο ξεκίνημα και μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθάει να κοιτάξουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς είναι μια εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα, από την οποία δεν έχει περάσει ούτε ο Ολυμπιακός».

Για όσους μιλούσαν περί υποβιβασμού της ΑΕΚ:«Εγώ γελούσα όταν μιλούσαν για υποβιβασμό, δεν το 'χω στο μυαλό μου καν αυτό το κομμάτι. Εγώ δεν είχα βάλει ξεκάθαρο στόχο, σε μια οριοθέτηση play-off ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είχα πει ότι η ομάδα θα παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, μπορεί κάποιες φορές να μην έγινε αυτό, να κάναμε δυο άσχημα ματς και με τον Παναθηναϊκό και με την Ελευσίνα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και δεν της άξιζε αυτή η κουβέντα περί υποβιβασμού και πρόωρη σωτηρία. Θεωρώ ότι στην ουσία αυτή η νίκη ήταν ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα».

Για τις αλλαγές που έφερε η άφιξη Σάκοτα: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Σίγουρα η έλευση ενός προπονητή αλλάζει τη ψυχολογία σε μια ομάδα. Κάνει τους παίκτες περισσότερο συγκεντρωμένους και τους δημιουργεί την ευθύνη και τη θέληση να το δείξουν. Όμως δεν είναι μόνο η έλευση του προπονητή. Νομίζω πως στην ομάδα ο καθένας προσπαθεί να βρει το ρόλο του διαφορετικά και όλοι μαζί προχωράμε. Σίγουρα ο κόουτς δε μπορεί να περάσει σε δυο βδομάδες τη φιλοσοφία του, έχουμε πολλά πράγματα πιστεύω να βάλουμε στο παιχνίδι και ο χρόνος θα 'ναι υπέρ μας. Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα χτίστηκε με περίεργες συνθήκες και είναι, ίσως, άδικο να κρίνουμε τον κόουτς Ζιάγκο γιατί δούλευε σε περίεργες συνθήκες. Τώρα νομίζω ότι η ομάδα θα πηγαίνει όλο και καλύτερα, γιατί ο κόουτς Σάκοτα είναι πολύ έμπειρος και ξέρει να μας καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment