Σάκοτα: «Ομαδικότητα και άμυνα θα δώσουν τη νίκη»


Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου

Τα αγωνιστικά κλειδιά της νίκης και επί του Κολοσσού Ρόδου, αύριο το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, ανέλυσε ο Ντράγκαν Σακοτα. Με δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε:


Για την σημασία του αγώνα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι ο Κολοσσός δεν είναι ίδια ομάδα με αυτή που ήταν στην προετοιμασία. Έδειξε (στον αγώνα) με τον Άρη ότι χρειάζεται το σεβασμό μας. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Ο Κολοσσός - όπως και ο Απόλλων Πατρών - διαθέτει Αμερικανούς παίκτες οι οποίοι είναι καλοί ατομικά».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να έχουμε την διάθεση να παίξουμε σωστή άμυνα, όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό».

Για τα δυνατά σημεία του Κολοσσού : «Ο Κολοσσός έχει στο ρόστερ έναν παίκτη ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος και ο οποίος βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Σίγουρα και οι ψηλοί του Κολοσσού κάνουν σωστή δουλειά. Πρόκειται για μία ομάδα που «χτυπάει» από όλες τις πλευρές έχοντας έναν παίκτη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει το παιχνίδι μόνος του».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε σίγουρα στην ομαδικότητα. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε την απουσία ενός πλέι μέικερ και πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment