Σάκοτα προπονητής και Κορωνιός βοηθός!Αν και ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, ο Ντράγκαν Σάκοτα μαζί με τον Άγγελο Κορωνιό θα αναλάβουν τα ηνία της Βασίλισσας σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα παίζει με την... πλάτη στον τοίχο.

Ο Σάκοτα, ο προπονητής που οδήγησε την Ένωση στον τελευταίο τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας το 2002, επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ μετά από 11 χρόνια και στην ελληνική Α1 μετά από 10 και τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός στην αναμενόμενη επιστροφή του στην Ένωση θα έχει παίκτη τον γιο του, Ντούσαν.

Ο Άγγελος Κορωνιός έχει, επίσης, γράψει ιστορία στην Ένωση. Ως παίκτης αγωνίστηκε για δύο σεζόν (1998-2000) και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα και το Κύπελλο Ελλάδας το 2000. Ως προπονητής εργάστηκε για σύντομα διαστήματα το 2007 και το 2011, που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2. Ο Κορωνιός αναμένεται να έχει τον ρόλο του βοηθού του Σάκοτα στην ΑΕΚ.

Πάντως, επειδή αρκετές ανατροπές έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, με ερχομούς παικτών που τελικά έμειναν στο... ταξίδι, η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη παραμένει ανοιχτή, αν και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει πλέον μεταξύ ΑΕΚ, Σάκοτα και Κορωνιού.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment