Συνάντηση με Ζιάγκο που λογικά τελειώνει από την ΑΕΚ...


Είναι γεγονός οτι οι ομάδες δεν χτίζονται από την μία μέρα στην άλλη...Ακόμα είναι γεγονός οτι ο Βαγγέλης Ζιάγκος έβαλε το χέρι του στην φωτιά αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά το "κάζο" με τον Γιαννάκη!

Παρόλαυτα τα αποτελέσματα μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα δεν διακιώνουν τον Ενωσίτη τεχνικό ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ζιάγκου και ανατροπής των σκέψεων που σας μετέφερε χθες το enwsi.gr είναι μηδαμινές. Βλέπετε, η εικόνα στο ματς με τον Πανελευσινιακό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ακόμα και στη μοναδική νίκη επί του Πανιωνίου, είχαν φανεί τα κενά στο ρόστερ. Είναι ξεκάθαρο, πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για τις κακές επιλογές φέρει η διοίκηση με τις παλινωδίες της, αλλά υπάρχουν ζητήματα που δεν βελτιώνονται σε αυτό το διάστημα.

Η κούρσα για τον διάδοχο έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν προταθεί (και αυτοπροταθεί) πολλοί προπονητές. Αυτός που φαίνεται πως έχει ελαφρύ προβάδισμα είναι ο Ηλίας Ζούρος, ωστόσο ισχυρές υποψηφιότητες είναι και αυτές των Γιώργου Καλαφατάκη και Νέναντ Μάρκοβιτς. Οι Γιαννάκης και Σάκοτα είναι στην ατζέντα, αλλά φαντάζουν και ως οι πιο δύσκολες επιλογές. Πάντως, η ομάδα θα πάει με νέο προπονητή στη συνέχεια της σεζόν.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment