Τσιάκος: «Ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε, έχουμε δρόμο ακόμα»Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, να έρθει στο ματς της Κυριακής (30/11) με τον Κολοσσό (13.00) στο ΟΑΚΑ έκανε ο Γιώργος Τσιάκος. Με δηλώσεις του στην Ώρα μιλάει για το μέλλον και εξηγεί πως άπαντες γνωρίζουν ποια φανέλα φοράνε. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι προφανές ότι ο αγώνας μας είναι μακρύς. Η ΑΕΚ επέστρεψε, αλλά έχει να διανύσει χιλιόμετρα ακόμα. Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει καλή ψυχολογία. Αυτό έγινε αντιληπτό και στην αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά. Έχει συμβάλλει καθοριστικά σ' αυτό και η έλευση του νέου προπονητή. Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο κύριος Σάκοτα με τη γνώση και τη σοφία του έχει βοηθήσει σ' αυτό το κομμάτι. Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε όμως. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας και είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο».

Και συμπλήρωσε ο έμπειρος σέντερ: «Σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε είναι να μας στηρίζει ο κόσμος μας. Η δυναμική των οπαδών μας είναι γνωστή. Θέλουμε οι οπαδοί μας στο ματς με Κολοσσό να γίνουν ξανά... πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Η παρουσία τους και η συμπεριφορά τους είναι στοιχεία, που έχουν αναδειχθεί κατά κόρον από τον Τύπο. Έχουν κάνει και το ΟΑΚΑ έδρα και μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Δεν θέλω αυτή την ώρα να πουλήσω «οπαδιλίκι». Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι είμαι. Όμως, τον κόσμο μας κυρίως φοβούνται οι αντίπαλοι. Τη δική του δυναμική θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και εμείς. Με την ευκαιρία δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά ότι θα κάνουμε αυτό, που πρέπει για να τον ικανοποιήσουμε με την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως να φέρουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Νώντα Παπαντωνίου: «Όποιος παίκτης κι αν έλειπε θα ήταν σημαντικός. Ο Νώντας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σ'΄αυτή την προσπάθεια και λόγω της θέσης και λόγω της φύσης του. Είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε οι υπόλοιποι ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να καλύψουμε το κενό. Είναι ευχάριστο που δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Πάνω απ' όλα για εκείνον και μετά για την ομάδα».

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Ξέρετε, ότι δεν μου αρέσουν οι φανφάρες. Και το έχω ξαναπεί αυτό. Σημασία έχει να δουλεύουμε. Καλό είναι να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά. Πάμε αγώνα με τον αγώνα. Το Πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Η ΑΕΚ, που είναι τεράστιο μέγεθος, είναι απαιτητική. Ξέρουμε όλοι τι φανέλα φοράμε. Παλεύουμε γι' αυτό. Στο παιχνίδι είναι και οι ατυχίες. Μια κακή εμφάνιση, ένας τραυματισμός. Κοιτάμε κάθε φορά μπροστά. Αυτό θα πρέπει να έχουμε σαν μότο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment