Χωρίς ξένο ψηλό κόντρα στον Πανελευσινιακό η «Βασίλισσα»Η ΑΕΚ το Σάββατο φιλοξενείται από τον Πανελευσινιακό, σε ένα ματς καθοριστικής σημασίας. Είναι νωρίς για προβλέψεις, αλλά παιχνίδια σαν αυτό η Ένωση πρέπει να τα κερδίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι η ΑΕΚ θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι τον ψηλό παίκτη, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπικακό. Ο Ρικ Τζάκσον, φαινόταν να τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, όμως η υπόθεσή του έχει κολλήσει και η ΑΕΚ για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι δεν θα τον έχει στη διάθεσή της.

Ο Τόμας Ντελινικάιτις (έφτασε χθες στην Αθήνα και προπονήθηκε κανονικά) θα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, ένας παίκτης που αναμφισβήτητα μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Ράιτ (σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν), στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ό,τι θα έχει μόλις λίγες προπονήσεις με την ομάδα και δεν είναι βέβαιο το πόσο θα χρησιμοποιηθεί ή θα βοηθήσει στον αγώνα του Σαββάτου.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment