Δύσκολα για Ίνγκλις, τον λόγο έχει η ASM!


Δικαιολογημένα στην ΑΕΚ δέχονται ασφυκτική πίεση (από τον κόσμο) για την παραμονή του Καρλ Ίνγκλις.

Πρόκειται για την πιο σπουδαία μεταγραφή των τελευταίων ετών, αλλά προς το παρόν όλα βρίσκονται στον αέρα. Ο Καναδός άσσος δέχτηκε ασφυκτικό πρέσινγκ στα Τρίκαλα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αλέξη Αλεξίου και κατόπιν από τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ομάδα προδιαγραφών Ευρωλίγκα και θέλει ο Καναδός σκόρερ να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο Ίνγκλις πληροφορήθηκε την επιθυμία του «Ενωσίτη» παράγοντα, χαμογέλασε, αλλά δεν πήρε θέση. Είναι 100% επαγγελματίας και συναισθήματα δεν χωρούν.

Δεδομένο είναι και το εξής: Πέρα από τις επαφές των τελευταίων ημερών, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν να διασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον αθλητή και την οικογένειά του, η οποία αν όλα πάνε καλά θα συνταξιδέψει μαζί του κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Εδώ και ημέρες αναζητούν ευρύχωρο σπίτι και σχολείο για τα παιδιά του. Τον τελευταίο λόγο έχει, ωστόσο, το Γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη και το οποίο ευθέως πριν από καιρό «προανήγγειλε» ότι αναζητεί ομάδα Ευρωλίγκας για τον πελάτη του! Πρόκειται για την εταιρία ASM sport, η οποία εκπροσωπεί αθλητές όπως οι Γκαρνέτ, Μπίλαπς, Ντελφίνο, Ιλιασόβα και άλλοι. Εκεί θα πρέπει να απευθυνθεί η ΑΕΚ αν και εφόσον προτίθεται να κάνει επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν είναι απόλυτα στο χέρι της.

Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, λοιπόν, η παραμονή του Ίνγκλις, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά διαδίδει ότι έχει δεχτεί ανεπίσημες κρούσεις από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και από το Ισραήλ.

Ο Ίνγκλις φεύγοντας χθες επικοινώνησε με στελέχη της ΚΑΕ, προκειμένου να τα χαιρετήσει, αλλά ουδείς το εξέλαβε αυτό ως «αντίο». Η ευγένεια και το χαμόγελο του Καναδού αποτελούν σήμα κατατεθέν της προσωπικότητάς του, συνεπώς δεν ερμηνεύεται έτσι ή αλλιώς.

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment