Ανακοίνωση-απάντηση της ΚΑΕ ΑΕΚ!


Μετά και την ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρίκαλα που τα έριχνε όλα στους οπαδούς της ΑΕΚ, φυσικό ήταν και η ΚΑΕ ΑΕΚ να πάρει θέση. 

Αναλυτικά:
«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά, που επέδειξε στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Κυρίως αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει επειδή επέδειξε ωριμότητα και ψυχραιμία στις πολλαπλές προκλήσεις, που δέχτηκε από την Αστυνομία, τους οπαδούς και αθλητή της ομάδας των Τρικάλων και τον πρόεδρο της θεσσαλικής ΚΑΕ.

Ενημερώνουμε δε, ότι οι φίλοι της ΑΕΚ παρέλαβαν τα εισιτήριά τους από την ΚΑΕ Τρίκαλα με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ο κόσμος της ΑΕΚ επέδειξε φίλαθλο πνεύμα για πολλοστή φορά στην εφετινή περίοδο κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να δημιουργήσει μια ομάδα, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της και στις απαιτήσεις της ένδοξης Ιστορίας της».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment