Πολύ κοντά στο «θαύμα» του Ίνγκλις η Βασίλισσα!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και έχει κάνει την υπέρβαση για την παραμονή του Καναδού στην ΑΕΚ και πλέον το μόνο που απομένει είναι το «ναι» από πλευράς παίκτης και η άμεση επιστροφή του στην Αθήνα

Το είχε ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μείνει ο Καρλ Ίνγκλις στη Βασίλισσα και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Ο Καναδός φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Ένωση  η απάντηση του δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς ο Σάκοτα, τον περιμένει μέχρι την Δευτέρα στην Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Μάλιστα, ο Ίνγκλις δεν αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο όχι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη χρονιά, καθώς υπάρχει προοπτική στη Βασίλισσα, τόσο για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, όσο και για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment