Το φταίξιμο στους οπαδούς της ΑΕΚ!


Ανακοίνωση με την οποία  ζητά συγγνώμη για όσα συνέβησαν στον αγώνα με ΑΕΚ εξέδωσαν τα Τρίκαλα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν αναφέρει τη λέξη… Αστυνομία ως υπεύθυνη, αλλά την υπονοεί, αλλά αφήνει αιχμές και για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ η ίδια (η ΚΑΕ) με σειρά λαθών της εδώ και πολλές ημέρες φέρει ευθύνη για το μπάχαλο στην οργάνωση.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ζητά ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της για την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δυστυχώς, και παρά την ρητή απαγόρευση περί μετακίνησης οργανωμένων οπαδών εκατοντάδες φίλαθλοι των φιλοξενουμένων κατέλαβαν θέσεις κατόχων διαρκείας αλλά και των οργανωμένων φιλάθλων μας των “Σακαφλιάδων”, με διακριτικά της ομάδας τους.

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries με επιστολή της τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα κοινοποίησε προς κάθε αρμόδια αρχή το γεγονός ότι στα Τρίκαλα είχαν καταφτάσει οργανωμένοι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ενώ είχε κρούσει και τον κώδωνα του κινδύνου με μία σειρά ενεργειών τις τελευταίες μέρες. Κατανοούμε την οργή και την αγανάκτηση των φιλάθλων μας, δυστυχώς δεν περνάνε όλα από το χέρι μας στα εντός έδρας παιχνίδια, και καλούμε όλους τους Τρικαλινούς να προχωρήσουμε μονιασμένοι και όχι διχασμένοι γιατί η ομάδα μας έδειξε σήμερα ότι αξίζει να βρίσκεται στην Α1“.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment