«Μαζί για το Παιδί»


Κίνηση-πρωτοβουλία έλαβε η ΚΑΕ ΑΕΚ μαζί με το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ που δείχνει ακόμα μια φορά ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Οι Ημέρες, που διανύουμε είναι ιδιαίτερες και σηματοδοτούν την ελπίδα και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ και το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ ενώνουν

τις δυνάμεις τους, και συνεργάζονται με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η «Βασίλισσα» και οι Γυναίκες του Βόλεϊ στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια, που γίνεται για την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, δοχείων με λάδι, καθώς και ειδών υγιεινής, για παιδιά, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι αποδεικνύουν διαχρονικά την ευαισθησία τους και την ανθρωπιά τους, να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να φέρνουν τα παραπάνω είδη από αύριο Τρίτη 16/12 έως Τρίτη 23/12 και ώρες 10:00 – 19:00 στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (οδός Τυάνων 2 και Πίνδου, Κτήριο Β, 2ος όροφος), στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μαζί για το Παιδί»

«Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα.

Φιλοσοφία

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πιστεύουμε, ότι όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα ενώνοντας τις δυνάμεις μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία μας, που δεν είναι άλλη από το «η ισχύς εν τη ενώσει».

Όραμα

Η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.

Στόχοι

Παροχή υλικής, πνευματικής, ιατρικής και ηθικής υποστήριξης σε βρέφη, παιδιά, εφήβους και νέους

• Ψυχοκοινωνική στήριξη οικογενειών

• Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για το παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη

• Διάδοση των αρχών και των μεθόδων του εθελοντισμού

• Συνεργασία με οργανώσεις για το παιδί και τον έφηβο

• Προαγωγή της επιστημονικής έρευνας

• Εξεύρεση πόρων (οικονομικών και υλικών) για τη συνέχιση και την ανάπτυξη του έργου των μελών και των συνεργατών της Ένωσης».

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί προκαταβολικά από καρδιάς τους φίλους της ΑΕΚ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες ημέρες, καθώς ακολουθούν άλλες δράσεις της «Βασίλισσας» τις οποίες θα κοινοποιήσουμε προσεχώς».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment