Σάκοτα: «Για να κερδίσουμε πρέπει να το θέλουμε πολύ»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του στο esake.gr υπογράμμισε πως το παιχνίδι με το Ρέθυμνο έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΚ, καθώς προέρχεται από ήττες και πρέπει να υπάρχει μεγάλη επιθυμία για το θετικό αποτέλεσμα. 

Στην θέληση των παικτών του για το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη, στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (28/11, 19:00, OteSports3), για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε να πει τα καλύτερα για τον αντίπαλο της Ένωσης, ενώ παράλληλα στάθηκε και στη πολύ σημαντική βοήθεια που θα παίξει ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

Για την σημασία του αγώνα με το Ρέθυμνο Aegean: «Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία για μας, ιδιαίτερα τώρα που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες».

Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλούς ξένους και πρέπει να τους περιορίσουμε. Επίσης πρέπει να έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: «Είναι μία ισορροπημένη ομάδα. Είναι αρκετά φορμαρισμένη και οι παίκτες της παίζουν ομαδικά».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Δυστυχώς, δεν έχουμε και πολλά σημεία για να μπορούμε να στηριχθούμε, λόγω της μέχρι στιγμής απουσίας του Ίνγκλις και των τραυματισμών που έχουμε. Δεν καταφέραμε να έχουμε ένα νέο ξένο παίκτη, οπότε βασιζόμαστε στην διάθεση που θα δείξουμε για να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ μπορούμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να κερδίσουμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε:

Για την σημασία του αγώνα: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας από τη στιγμή που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει σταθερότητα μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, ώστε από την αρχή να έχουμε τα ηνία του αγώνα».

Σχετικά με το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Χωρίς αμφιβολία, το «κλειδί» θα είναι η άμυνα. Πρέπει να επιβάλλουμε την άμυνά μας και στην επίθεση να βγάλουμε όσα δουλέψαμε σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Επίσης, πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στα σαράντα λεπτά».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: «Το Ρέθυμνο απαρτίζεται από καλούς ξένους παίκτες. Πέρα από αθλητικότητα, οι αντίπαλοι έχουν και πολύ υπομονή στο παιχνίδι τους. «Διαβάζουν» αρκετά καλά το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα για να τους σταματήσουμε. Αλλιώς, θα έχουμε πρόβλημα».

Για το πού θα βασιστεί η ΑΕΚ: «Στην επιβολή της άμυνας από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά στάνταρ το Ρέθυμνο και με την βοήθεια του κόσμου μας να έχουμε τον έλεγχο του ματς και στα σαράντα λεπτά». 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment