Ελεύθερος ο Βουγιούκας από την Γαλατά!


Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι και η ΑΕΚ του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, που τον ικανοποιεί
Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, ο Ίαν Βουγιούκας και η Γαλατασαράι έλυσαν τη συνεργασία τους, κατά την οποία ο διεθνής σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 9 αγώνες της Ευρωλίγκα, και για να γίνει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης πήρε χρήματα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της τού έχει καταθέσει -εδώ και 20 ημέρες- συγκεκριμένη πρόταση, η οποία, όπως είπε, τον ικανοποίησε απόλυτα. Αυτό που είχε ζητήσει, όμως, ήταν λίγο χρόνο, ούτως ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Όπερ και εγένετο.

Πλέον, άλλος λόγος χρονοτριβής δεν συντρέχει και, όπως είχε γίνει ξεκάθαρο, μόνη περίπτωση να χαλάσει η αρχική συμφωνία είναι να «κλείσει» ο Βουγιούκας σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει πολύ, από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Αναμένει σύντομα την απάντησή του και σε ενδεχόμενο «κακού σεναρίου» θα προχωρήσει με την εναλλακτική λύση στην οποία έχει καταλήξει.

πηγή

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment