Κι άλλος… Μενσά στο μυαλό του


Και οι τελευταίοι δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος ήλθε για να μείνει. Ο ποδοσφαιρογενής παράγοντας φέρεται μάλιστα αποφασισμένος να προχωρήσει και σε άλλη μεταγραφή τύπου Ποπς Μενσά Μπονσού, όπως αναφέρει σήμερα η «ΩΡΑ των σπορ».

Το δημοσίευμα:

«Είναι γεγονός ότι το κλίμα στην ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αισθητά. Η νίκη επί του Ρεθύμνου, αλλά κυρίως η εμφάνιση της ομάδας έχoυν δημιουργήσει προσδοκίες. Το βασικό είναι ότι αυτή η εξέλιξη διατηρεί ζεστό τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει… τρελαθεί (με την καλή έννοια) και θέλει να τρελάνει και τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι δείχνουν εκστασιασμένοι από το μεταγραφικό μπαράζ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ», η ΑΕΚ έπειτα από εισήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση και σμολ φόργουορντ (τριαριού δηλαδή), ο οποίος βεβαίως θα είναι επιπέδου Ευρωλίγκας.

Ο μεγαλομέτοχος έχει στο μυαλό του να κάνει ξανά λοιπόν μεταγραφή αεροδρομίου, ήτοι τύπου Ποπς Μενσά Μπονσού και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί όταν το επιτρέψουν οι κανονισμοί, ήτοι στον δεύτερο γύρο. Αγγελόπουλος και Σάκοτα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ΑΕΚ ψηλά. Θεωρούν δε ότι είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η ομάδα από φέτος και δημιουργηθεί ένας κορμός και για την επόμενη περίοδο. Ο Σάκοτα δεν βιάζεται. Όπως είπε και ο ίδιος προχθές δεν αγχώνεται, ενώ σε ερώτηση αν θα προβεί σε αλλαγές μέσα στη χρονιά απάντησε σχεδόν… ευθέως: «Μέχρι το τέλος του χρόνου, του… 2014, όχι».

Είναι προφανές ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θέλει να ξεγελάσει κανέναν. Ο «Σάλε» ξεσκονίζει τα κιτάπια του και αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση. Αν όντως υπάρξει τέτοια μεταγραφή εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ θα έχει υποστεί πλήρες λίφτινγκ. Με Αθηναίου, Ίνγκλις, Σάκοτα, Μενσά στην βασική πεντάδα και αναζητείται ο βασικός σμολ φόργουορντ».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment