Δεν απασχολεί την Μπαρτσελόνα ο ΊνγκλιςΌχι πως αυτό σημαίνει κάτι απαραίτητα, αλλά είναι ως είδηση μια… ανάσα για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo οι Καταλανοί αλλάζουν πλάνα και μάλλον κλείνουν ξανά την πόρτα στον Καρλ Ίνγκλις. Τούτο έχει διπλή ανάγνωση, καθώς ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Καναδά υπήρξε και στο παρελθόν στόχος των «Μπλαουγκράνα» πάντα προκειμένου να καλύψει προσωρινά το κενό του (ενίοτε) τραυματία Κάρλος Ναβάρο, αλλά μάλλον δεν είναι γραφτό του να πάει Βαρκελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σούπερ παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να φέρει πρόταση στη «κιτρινόμαυρη» διοίκηση έως τις 28 Δεκεμβρίου. Ο Μάκης Αγγελόπουλος πάντως έχει ήδη προτείνει προς τον αθλητή επέκταση του συμβολαίου του έως το 2016, με αυξημένες αποδοχές. Ο Ίνγκλις δεν απάντησε βεβαίως και παρέπεμψε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ στην εταιρία, που τον εκπροσωπεί.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment