«Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση κόντρα στην ΑΕΚ»

«Βρισκόμαστε παραμονές ενός ακόμη σημαντικού παιχνιδιού με την ΑΕΚ που είναι μία ιστορική ομάδα με ανιούσα πορεία και με οικονομικά δεδομένα ισχυρά που βασίζεται σε παίκτες με εμπειρία και ικανότητα. Ανεξάρτητα όμως με το ποιος είναι ο αντίπαλος και ποιος είναι ο στόχος τους, χρειαζόμαστε μία υπέρβαση. Πλησιάζουμε τώρα τελευταία σε μεγάλες νίκες αλλά δεν τις παίρνουμε. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Μας έχουν επηρεάσει σίγουρα οι αλλαγές αλλά δεν έχουμε χάσει την ομαδικότητα μας και αυτό φαίνεται στα ποσοστά μας σε ασίστ και επίθεση. Αυτό δείχνει σωστή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα αλλά πρέπει να περάσουμε τις λεπτές γραμμές εκείνες που πρέπει να υπερβούμε για να πάρουμε τις μεγάλες νίκες», τόνισε ο προπονητής των Τρικάλων.
Όσο για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς, είπε: «Χρειαζόμαστε σίγουρα πάθος και να αποκτήσουμε τον έλεγχο σε δύο τομείς που έχουμε αδυναμία, τα ριμπάουντ και τα λάθη. Αν εκεί είμαστε καλοί μπορούμε να ελπίζουμε. Παιδιά που έχουν ρόλους κλειδιά πρέπει να βγουν μπροστά να δείξουν προσωπικότητα, νοοτροπία και μαγκιά μέσα στο παρκέ».

Ο Κώστας Φλεβαράκης ζήτησε και τη βοήθεια των φιλάθλων: «Ο κόσμος μπορεί να παίξει ρόλο, να μας σπρώξει, το πόσο αγαπά κάποιος μια ομάδα, το πόσο μας αγαπά ο κόσμος τώρα θα πρέπει να το δείξει».

Ερωτηθείς αν προβληματίζεται από τις συνεχόμενες ήττες απάντησε: «Έχουμε σίγουρα προβληματισμό αλλά παλεύουμε κάθε παιχνίδι σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Μία νίκη θα είναι πραγματικό οξυγόνο στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα του Α΄ γύρου για να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο πιο βατό πρόγραμμα του Β' γύρου».

Τα Τρίκαλα συνηθίζουν να επιστρέφουν από μεγάλες διαφορές, αλλά δεν ολοκληρώνουν την ανατροπή. Πού το αποδίδει αυτό ο Κώστας Φλεβαράκης; «Υπάρχει σίγουρα κάποιο άγχος, παίζουμε με ομάδες που είναι εκ των προτέρων φαβορί, κούραση αλλά και διαιτητικά λάθη σε κρίσιμα σημεία παίζουν τον ρόλο τους».

Σε ερώτηση για το θέμα της διαιτησίας σημείωσε: «Θέλουμε ίση αντιμετώπιση, την δικαιούμαστε πιστεύω, θέλω να βάζω τελευταίο το θέμα κάποιας ενδεχόμενης υστεροβουλίας και κακής στιγμής αλλά όταν γίνεται μία, δύο, τρεις, φορές συνεχόμενα προβληματίζεσαι».

Τέλος όσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τόνισε: «Επειδή είμαστε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων τους δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφική ενίσχυση. Υπάρχουν σκέψεις αλλά είναι κάτι που θα το δούμε στην διακοπή και αφού τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα δείξουν τι αξίζουν το Σάββατο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment