Σκουρτόπουλος: Οι ψηλοί της ΑΕΚ «κλειδί» του ματς


Τι δήλωσαν ο προπονητής του Ρεθύμνου και ο σέντερ της ομάδας, Φάρο Αλίχοντζιτς

Το Ρέθυμνο θα βασιστεί στο γνώριμο παιχνίδι του, σύμφωνα Θανάση Σκουρτόπουλο, που διετέλεσε συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα στην πρώτη «θητεία» του στην ΑΕΚ (2001-03). Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ρεθύμνου στο esake.gr:


Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους σημαντικό βαθμό. Έτσι και αυτό όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να συντηρούμαστε σε μία καλή θέση και να κρατάμε την καλή ψυχολογία της ομάδας. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την ΑΕΚ. Παρά την διακοπή του πρωταθλήματος δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Κλειδί» θα είναι ανάλογα με το ποια γραμμή ψηλών θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, γιατί οι ψηλοί είναι αυτοί που θα κρίνουν το ματς ως ένα σημείο. Δεν γνωρίζουμε με ποιους παίκτες θα «κατεβεί» αλλά για μας δεν παίζει μεγάλη σημασία γιατί εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον γρήγορο ρυθμό που μας αρέσει να παίζουμε και να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και αύριο».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου:
«Η ΑΕΚ με την έλευση του κ. Σάκοτα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βλέπουμε να παίζει πιο σωστά και να είναι πιο καλοστημένη μέσα στο γήπεδο».

Για το πού θα βασιστεί η ομάδα του:
«Εμείς δεν έχουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Και πάλι θα προσπαθήσουμε να πάμε σε γρήγορο τέμπο το παιχνίδι, να δουλέψουμε καλά το πικ εν ρολ και από εκεί και πέρα να ποστάρουμε την μπάλα και να πάρουμε το πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι».

«Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό», επισημαίνει με τη σειρά του ο Φάρο Αλίχοντζιτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ του Ρεθύμνου:

Για τη σημασία του αγώνα: «Έχουν μείνει 3 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος και το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και ειδικά τώρα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, για να κλείσουμε με θετικό πρόσημο αυτή τη χρονιά».

Για το «κλειδί» της συνάντησης:
«Το «κλειδί» για αυτό το ματς θα είναι όλα αυτά που μας έχουν βοηθήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως η πιεστική άμυνα. Θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ:
«Έχουν πολύ καλούς σουτέρ όπως ο Ίνγκλις και θα πρέπει να τους σταματήσουμε. Τους αρέσει να «τρέχουν» όπως και σε εμάς για αυτό πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Σχετικά με το πού θα βασιστεί το Ρέθυμνο:
«Πρέπει να τους επιτεθούμε πρώτοι. Να μην τους περιμένουμε, να πάρουμε τον ρυθμό του αγώνα και να τρέξουμε πολύ».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment