10.000 ευρώ στο χάντμπολ από Αγγελόπουλο


Μπορεί η Ερασιτεχνική να έχει εγκαταλείψει την ομάδα χάντμπολ όπως και όλα τα τμήματα της «Μάνας ΑΕΚ», ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν ενεργά την ομάδα για να καταφέρει να «ζήσει». Και ο Μάκης Αγγελόπουλος απέδειξε ότι αγαπά την ΑΕΚ και ότι νοιάζεται για όλα τα τμήματα της, παρότι είναι μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και έχει… εκτοξεύσει τελευταία την Βασίλισσα με σπουδαίες μεταγραφές.

Στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είχε ανακοινωθεί ότι θα έδινε η ΚΑΕ μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια στην ομάδα χάντμπολ που έχει πολλά προβλήματα. Ομως, το «καθαρό» ποσό ήταν πολύ μικρό με τον Αγγελόπουλο να αποφασίζει να δώσει προσωπικά 10.000 ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα χάντμπολ τον ευχαρίστησε με ανακοίνωση της που αναφέρει:

«Στις πολύ δύσκολες εποχές που βιώνουμε είναι πολύ σπάνιο να βρείς ανθρώπους να βοηθούν χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση και χωρίς να θέλουν να γίνει γνωστή η βοήθεια τους. Σαν τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ όμως αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο για την οικονομική κίνηση -ανάσα που έκανε για να βοηθήσει τους “μάγκες”. Επειδή λοιπόν η εκκαθάριση του αγώνα με τον ΚΑΟΔ έβγαλε σχεδόν μηδενικό καθαρό ποσό, 88 €, ο κύριος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ έβγαλε 10.000 ευρώ απο την τσέπη του και τα έδωσε στους “μάγκες”.

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουμε την κίνηση αυτή.

Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και τον κ. Αλέξη Αλεξίου που “έτρεξε” τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, καθώς και την ORIGINAL που είχε την αρχική ιδέα.

Όσο υπάρχουν τέτοιες κινήσεις, θα αντέχουμε και θα συνεχίζουμε.

ΑΕΚάρα για παντα !

Κώστας Σταματιάδης».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment