Στα άκρα η ΑΕΚ μετά τα χθεσινά γεγονότα


Στη Βασίλισσα «βράζουν» με τη διαιτησία Σχίνα και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα θέλοντας να κάνουν σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομάδα επέστρεψε και απαιτεί τον σεβασμό που της αξίζει... αναφέρει το aek1924.gr!

Αναλυτικά όσα λέει το άρθρο στο site του aek1924.gr: 

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, η ΑΕΚ στην Πυλαία, κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά δεν είναι μόνο τα φαλτσοσφυρίγματα που την υποχρέωσαν σε ήττα, αλλά αποτελούν και αυτά κομμάτι του παιχνιδιού και μάλιστα αρκετά μεγάλο, ώστε να προκαλέσει την οργή των Κιτρινόμαυρων.

Ο διεθνής κ. Σχινάς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και όταν ένιωσε την πίεση των γηπεδούχων ξεκίνησε να σφυρίζει έδρα με αποτέλεσμα, η Ένωση να χάσει τη διαφορά της και στο τέλος να ηττηθεί.

Στη Βασίλισσα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Σήμερα θα εξετασθεί η κατάσταση με περισσότερη ηρεμία και δεν αποκλείεται να εκδοθεί ανακοίνωση, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα της. 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment