Το στοίχημα Δουβή


Ήταν στόχος του Αλέξη Αλεξίου. Με την άφιξη του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ έγινε αυτοσκοπός. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Διόλου τυχαίο, ότι με εντολή Αγγελόπουλου ανέλαβε εκπρόσωπος της “Βασίλισσας” στον ΕΣΑΚΕ ο Σταύρος Δουβής.

Εξαιρετικός διπλωμάτης και με άριστες γνωριμίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ έχει αναλάβει “επί προσωπικού” την υπόθεση αυτή. Η ΑΕΚ δεν λέει όχι στο Eurocup, αλλά θα διεκδικήσει με τον έναν ή άλλο τρόπο την τρίτη θέση της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα μέσω πίεσης, που πρέπει να ασκηθεί από τη Λίγκα.

Αυτό είναι το μεγάλο “στοίχημα” του Δουβή, ο οποίος προσπαθεί και να εξομαλύνει τις σχέσεις της ΑΕΚ με τη Λίγκα. Η ενίσχυση του ρόστερ καταδεικνύει την ανάγκη της “Ένωσης” να κερδίσει εντός του παρκέ μια υψηλή θέση στην βαθμολογία. Είναι πασιφανές ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Και τίποτε δεν συνιστά έκπληξη πια…

Πηγή: ebasket.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment