Το στοίχημα Δουβή


Ήταν στόχος του Αλέξη Αλεξίου. Με την άφιξη του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ έγινε αυτοσκοπός. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Διόλου τυχαίο, ότι με εντολή Αγγελόπουλου ανέλαβε εκπρόσωπος της “Βασίλισσας” στον ΕΣΑΚΕ ο Σταύρος Δουβής.

Εξαιρετικός διπλωμάτης και με άριστες γνωριμίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ έχει αναλάβει “επί προσωπικού” την υπόθεση αυτή. Η ΑΕΚ δεν λέει όχι στο Eurocup, αλλά θα διεκδικήσει με τον έναν ή άλλο τρόπο την τρίτη θέση της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα μέσω πίεσης, που πρέπει να ασκηθεί από τη Λίγκα.

Αυτό είναι το μεγάλο “στοίχημα” του Δουβή, ο οποίος προσπαθεί και να εξομαλύνει τις σχέσεις της ΑΕΚ με τη Λίγκα. Η ενίσχυση του ρόστερ καταδεικνύει την ανάγκη της “Ένωσης” να κερδίσει εντός του παρκέ μια υψηλή θέση στην βαθμολογία. Είναι πασιφανές ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Και τίποτε δεν συνιστά έκπληξη πια…

Πηγή: ebasket.gr
Κάνε LIKE στην παρακάτω σελίδα θα δεις εύκολα όλα τα νέα σχέδια σε ULTRAS CLOTHES!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment