ΒΟΜΒΑ με Ούκιτς η ΑΕΚ;;;

Μετά τον Ίαν Βουγιούκα, που ακόμα βέβαια δεν έχει αποκτηθεί επίσημα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή με πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η στήλη του Sportdog στο Twitter σε μπασκετικά θέματα, "Pick n' Scroll", το aek-live.gr και οι ιστοσελίδες sportnews19.com και .sports8.gr η Ένωση ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Ρόκο Λένι Ούκιτς!

Ο Κροάτης άσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Ούκιτς είναι ότι αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο μικρό δάχτυλο του χεριού του που θα τον αφήσει ακόμα 20 ημέρες μακριά από τα παρκέ. Βέβαια, αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό το θέμα δεν πρόκειται να φρενάρει τη μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Κροάτη. "Έχει προταθεί και μελετάμε την περίπτωσή του", είναι το σχόλιο από το "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. Θυμίζουμε ότι ο Ούκιτς αγωνίζεται στη πατρίδα του με τα χρώματα της Τσεντεβίτα από τότε που εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με τον Unknown

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment