Αθηναίου: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και για τους στόχους της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ. Θεωρώ πως ήταν αυτό που ήθελα και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια τεράστια ομάδα και οι τόσες προσδοκίες σε γεμίζουν ευθύνες, αλλά ως αθλητής έχω μάθει να ζω με αυτό και θα κάνω και τώρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα.

Η έλευση του κυρίου Αγγελόπουλου αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνεχίζει να δείχνει πόσο δυναμικά έχει μπει στο χώρο και βλέπω ότι στόχος του είναι να ξαναφτάσει την ομάδα στην κορυφή».

Σημαντικό ρόλο για τον Αθηναίου, έπαιξε και η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο: «Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά μεγάλες επιτυχίες και τεράστια εμπειρία. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε μέρα μαθαίνουμε από εκείνον και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του».

Πάντως αποφεύγει να βάλει συγκεκριμένους στόχους: «Η ομάδα είναι τόσο μεγάλη που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Όλοι έχουμε καταλάβει, όπως και ο κόσμος, ότι γίνεται μια νέα αρχή. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment