Χέρστον «Δικαιώθηκα με την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ»Στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Βασίλισσας, Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος τόνισε ότι ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις που δέχθηκε προτίμησε την ΑΕΚ και δικαιώνεται.

Την παρουσίαση του ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Δουβής, μαζί με τον υπεύθυνο Τύπου κ. Γιώργο Νικολάου, ενώ σε ρόλο μεταφραστή ήταν ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ , σε ένα μεγάλο κλαμπ, θα βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ», τόνισε αρχικά ο Χέρστον για να συνεχίσει απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για τον ρόλο του Μενσά – Μπονσού στην μεταγραφή του:

«Ηταν τεράστια η συμβολή του Ποπς. Μου είπε τα καλύτερα λόγια. Στην πραγματικότητα είναι η 4η ομάδα που συνεργαζόμαστε με τον Ποπς».

Για τον βασικό λόγο που δέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ:


«Τόσο καιρό που δεν έπαιζα είχα αρκετές προτάσεις, η αλήθεια είναι ότι ήθελα να είμαι σε μια καλή κατάσταση για εμένα που θα μου αρέσει να παίζω. Δικαιώθηκα για την επιλογή μου».

Για το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης:

«Αγαπάω το να παίζω, οπότε ήταν δύσκολη περίοδος. Παρόλα αυτά δούλευα ατομικά».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα σαν σύνολο αλλά και για τους οπαδούς της:
«Ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη παράδοση, είχε επιτυχημένες πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γνωρίζω και για τον κόσμο της».

Για τον αν μπορεί η ΑΕΚ να φτάσει τους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ:
«ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω κάνει ακόμα προπόνηση, αλλά ξέρω ότι έχει στηθεί μια πολύ καλή ομάδα. Θα προπονηθώ και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί»

Για το αν γνωρίζει άλλους παίκτες εκτός του Μενσά – Μπονσού:

«Ξέρω αρκετούς αλλά δεν έχω ξαναπαίξει μαζί τους».

Για το πως φαντάζεται τον ρόλο του στην ΑΕΚ:

«Θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Και αμυντικά και επιθετικά και σιγά σιγά να κερδίσω κι εγώ τον ρόλο μου στην ομάδα».

Για το τι ήταν εκείνο που δεν του άρεσε στην Γαλατασαράι:

«Μου άρεσε η ζωή στην Τουρκία, ήταν μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ρωτήθηκε ο κ. Δουβής για το αν θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή στην πορεία με τον ίδιο να τονίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Πάμε πολύ μακρυά, αλλά αν χρειαστεί ναι. Βλέποντας...Στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή. Οι μεταγραφές που έκανε είναι ανωτέρου επιπέδου. Οι παίκτες αυτοί που είναι εδώ θα δουν ποια είναι η ΑΕΚ και η παρουσία της ομάδας θα εξαρτηθεί από αυτούς».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment