Νίκη και να ξορκίσει την κατάρα!


Η Βασίλισσα (6-7) υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ (19:00, AekbcFans.Gr/OTESport3) τον μεγάλο της εφιάλτη, Κόροιβο Αμαλιάδας (4-9).

Η ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ της πρώτης αγωνιστικής και αυτό φαίνεται. Η ομάδας της Αμαλιάδας έχει μια καλή παράδοση απέναντι στην Ένωση με 4-0 υπέρ της μέσα σε ενάμισι μόνο χρόνο και έτσι είναι ο μεγάλος μας εφιάλτης. Η ΑΕΚ θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό ''ρεκόρ'' και να πάρει μόνο την νίκη σήμερα.

Οι φίλαθλοι της Βασίλισσας σήμερα αναμένονται πολύ από την διοίκηση και προβλέπεται ότι θα υποδεχτούν τον Μάλικ Χέρστον πολύ ζεστά αλλά και να βοηθήσουν τους Μενσά-Μπονσού, Κάρλ Ίνγκλις και τους υπόλοιπους παίχτες της ΑΕΚ να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από τα αγωνιστικά νέα έχουμε να επισημάνουμε πως ο Σαρικόπουλος ακολούθησε μέρος των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment