Δηλώσεις Σάκοτα και Σάκοτα Junior!


«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στον Σούλη για όλη την πορεία φέτος. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουν παιχνίδια. Παίζουν και ωραίο μπάσκετ.

Για το παιχνίδι: Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Και εννοείται ότι έχουμε παράπονα. Δικαιολογημένα. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Είχαμε αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτών. Η συνεργασία των παικτών δεν είναι στο σημείο που θα ήθελα, και εκεί χάνεται ένα παιχνίδι πολλές φορές. Το τελευταίο όμως λάθος ήταν δικό μας. Δεν είχαμε τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση. Συνεχίζουμε.

Για τα παράπονα που έχει η ΑΕΚ: Το τι βλέπεται εσείς είναι άλλο θέμα. Εγώ έχω μια άποψη. Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Τα φάουλ μπορούσαν να είναι και 50. Γιατί να είναι 23; Για να υπάρχει ισορροπία;

Για τις ευθύνες: Εννοείται ότι είναι λάθος μας. Δεν είχαμε τάιμ άουτ. Κάναμε λάθος πάσα. Η μοίρα μας σήμερα δεν ήταν να κερδίσουμε.

Για την ενίσχυση στον «άσσο»: Εμείς μαζευτήκαμε πρόσφατα. Δεν έχουμε συνεργασίες. Αν είχαμε πάρει το παιχνίδι θα λέγαμε άλλα πράγματα. Διορθώνουμε την ομάδα όσο μπορούμε.

Και ο Junior Σάκοτα είπε: «Τι να πούμε… Ήταν δικό μας ματς και δεν νικήσαμε από ύποπτες φάσεις. Τίποτε άλλο. Ελέγχαμε το παιχνίδι 40 λεπτά. Ίσως στο 3ο δεκάλεπτο να χάσαμε τον έλεγχο αλλά και πάλι είχαμε τη διαφορά».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment