Βάζει πλάτη στο Χάντμπολ η Βασίλισσα!Για τις αναγκές της ομάδας χάντμπολ προορίζεται το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από την αναμέτρηση ΑΕΚ - ΚΑΟΔ. Πρόκειται για μια σπουδαία απόφαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ΑΕΚ δεν έπαψε ποτέ να είναι οικογένεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της «Βασίλισσας» εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας.

ΚΑΕ ΑΕΚ "


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment