Βάζει πλάτη στο Χάντμπολ η Βασίλισσα!Για τις αναγκές της ομάδας χάντμπολ προορίζεται το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από την αναμέτρηση ΑΕΚ - ΚΑΟΔ. Πρόκειται για μια σπουδαία απόφαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ΑΕΚ δεν έπαψε ποτέ να είναι οικογένεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της «Βασίλισσας» εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας.

ΚΑΕ ΑΕΚ "


Κάνε LIKE στην παρακάτω σελίδα θα δεις εύκολα όλα τα νέα σχέδια σε ULTRAS CLOTHES!

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment