Αθηναίου: «Ώρα για έργα, όχι για λόγια!»


Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ καλείται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της σε απέναντι στον Ολυμπιακό (19/2, 17:30) κι ο Γιάννης Αθηναίου γράφει για το τι πρέπει να κάνουν στο ΣΕΦ.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ ανανέωσε το blog του στο esake.gr:


«Μετά από μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έρχεται η αναμέτρηση με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Είναι σαφές, ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δοκιμάζουμε ξανά τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Παρότι δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για προετοιμασία λόγω συγκυριών, ξέρουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Έχω ξαναπεί, ότι η ΑΕΚ τώρα κτίζεται. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Και είναι ευχάριστο που αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος μας και μας στηρίζει. Και με την παρουσία του και με την συμπεριφορά του. Το νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας. Η συμβολή του στην πορεία μας είναι καθοριστική και τον ευχαριστούμε. Προχωράμε.

Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας. Και θα δώσουμε την δέουσα προσοχή για να τους υλοποιήσουμε. Πρέπει αύριο στο ΣΕΦ να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να κάνουμε αυτά, που θα μας πει ο προπονητής μας. Είμαστε ΑΕΚ. Ξέρουμε τις απαιτήσεις της ομάδας. Βήμα βήμα θα φτάσουμε όσο ψηλότερα…

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment