Αθηναίου: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό»


Ο Γιάννης Αθηναίου στο προσωπικό blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας γκαρντ της Ένωσης:

«Μετά τη σημαντική επικράτηση της ομάδας μας εναντίον του Κοροίβου ακολουθεί άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Αυτό εναντίον του Πανιωνίου. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα, που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά η δυναμική της ως ομάδας και η εμπειρία των παικτών της δεν αντικατοπτρίζουν αυτή τη θέση.

Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, σε μια δύσκολη έδρα. Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να εμφανιστούμε πλήρεις στον αγώνα του Σαββάτου. Έχουμε ξαναπεί. Όλοι οι αγώνες, ειδικά στο εφετινό Πρωτάθλημα, είναι ιδιαίτερης επικινδυνότητας. Το Πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Αυτή είναι και η ομορφιά του. Είναι ευχάριστο, που όλες οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες. Διαθέτουν αξιόλογο έμψυχο υλικό. Ένας λόγος παραπάνω για να είμαστε προσεκτικοί.

Η δυναμική της δικής μας ομάδας είναι γνωστή. Ποιοι είμαστε και πού περίπου στοχεύουμε ως ΑΕΚ έχει διαφανεί. Ζητάμε από τον κόσμο μας να δείξει την ίδια κατανόηση και την ίδια υπομονή, που δείχνει μέχρι στιγμής, και στο τέλος κάτι σπουδαίο θα πετύχουμε. Η ώρα του «ταμείου» είναι, όμως, πολύ μακριά. Προέχει να καταθέσουμε τη ψυχή μας και να παίξουμε αυτό, που ξέρουμε για να πάρουμε τη νίκη στη Νέα Σμύρνη».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment