Θα δώσει θέση στην Ευρωλίγκα για την ΑΕΚ;


Ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι ανοικτός στο να δώσει μια θέση στην Ευρωλίγκα.

Για την Ελλάδα. Και έτσι να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν και θα… ξαναέχουν «ισόβια» συμβόλαια με τη Λίγκα. Τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τα σενάρια, που θέλουν την Ευρωλίγκα διαλλακτική σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Το ψάξαμε. Μιλήσαμε με πηγές από τη Βαρκελώνη. Γεγονός είναι. Από την άλλη, κοινό μυστικό είναι ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος προσδοκά στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη και εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, με τον Σταύρο Δουβή προπομπό της πιθανής εξέλιξης. Μόνο, που τα κριτήρια της Ευρωλίγκας αυστηροποιούνται. Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι είναι ενήμεροι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες.

Η κατάληψη της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα, αν και όχι εύκολο, είναι βασική προτεραιότητα για τη «Βασίλισσα», δίχως αυτό να εξασφαλίζει την άμεση έξοδο της στην κορυφαία διοργάνωση. Σε πρώτη φάση η έξοδος στο Eurocup (θέσεις 3-4) παραμένει πάντα ως ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment