Σε ανοιχτή γραμμή για το Γαλάτσι ο Αγγελόπουλος για τη στέγαση όλης της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ απέκτησε αξιοπρεπή έδρα έπειτα από χρόνια, ο κόσμος της δίνει εντυπωσιακό παρών σε κάθε παιχνίδι της «Βασίλισσας», αλλά το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να είναι το «σπίτι» της ομάδας. Γι’ αυτό και ο Μάκης Αγγελόπουλος, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Ενωσης, κίνησε τις διαδικασίες για την ανεύρεση μόνιμης έδρας. Και ως ιδανική λύση, με τις παρούσες τουλάχιστον συνθήκες, είναι το κλειστό του Γαλατσίου.

Ο Σταύρος Δουβής έλεγε στην προχθεσινή συνέντευξη του πως οι επαφές είναι συνεχείς και αποτύπωσε την αλήθεια. Με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συνεννόηση με την πολιτεία, γίνεται σαφές πως είναι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει αρκετά. Στόχος της «Βασίλισσας» είναι η μετακόμιση της ομάδας εκεί την επόμενη ή το αργότερο τη μεθεπόμενη σεζόν. Και σταδιακά, η μεταστέγαση εκεί όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

Το ΟΑΚΑ, παρά τις «πράσινες» κραυγές που ακούστηκαν στο ξεκίνημα της χρονιάς, είναι μια πολύ ακριβή επένδυση για την ΑΕΚ. Οι ώρες προπόνησης δεν είναι πάντα οι ιδανικές, το κόστος πολύ υψηλό και τη νέα σεζόν – όπου η Ενωση φιλοδοξεί να επιστρέψει και στα ευρωπαϊκά σαλόνια – θα απαιτηθεί μια πιο συμφέρουσα συμφωνία. Γι’ αυτό ο Αγγελόπουλος δουλεύει με προσοχή και πείσμα την υπόθεση του Γαλατσίου, που μπορεί να γίνει πραγματική «κιτρινόμαυρη» έδρα.

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment