Μεγάλο "μπαμ" ετοιμάζει η ΑΕΚ το καλοκαίρι!


Σύμφωνα με το sportdog.gr που ανέβασε άρθρο για μεταγραφή της ΑΕΚ που φαίνεται να κάνει όντως ΜΠΑΜ αν γίνει με τον Αλεξάντερ Βεζένκοφ, η κατάσταση αυτή είναι δύσκολη έως το δεν γίνετε αλλά όλα θα δείξουν.

Αναλυτικά:

''Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθήματος "χτυπάει" η Ένωση.

Όταν φτάνουν στα αυτιά σου τέτοιες φήμες, δεν μπορείς παρά να ψαχτείς για να μάθεις τι γίνεται...

Και η αλήθεια είναι πως η πληροφορία προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σχέση με την πραγματικότητα, αλλά φυσικά δεν μπορεί να πει κανείς κάτι παραπάνω.

Όχι γιατί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν είναι ειλικρινές ή, ίσως, γιατί η ομάδα δεν διαθέτει τα χρήματα για να πάρει τον συγκεκριμένο παίκτη...

Αλλά, κυρίως, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα για τον ίδιο παίκτη ποιες είναι οι προθέσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Γιατί είναι γνωστό ότι οι "αιώνιοι" κυνηγάνε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα και, φυσικά, έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν!

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον Αλεξάντερ Βεζένκοφ, του Άρη, που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ό,τι ποιοτικότερο έχει στο ρόστερ του ο θεσσαλονικώτικος σύλλογος, που ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ!

Ο νεαρός Βούλγαρος είναι ποντάκιας και παίκτης που βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και ο Αγγελόπουλος (που δεν έχει κάνει και λίγες δυνατές μεταγραφές φέτος) τον θέλει στην ομάδα του...

Δύσκολη περίπτωση, πολύ δύσκολη για την Ένωση. Κρατήστε, όμως, σε μία άκρη του μυαλού σας τη συγκεκριμένη πληροφορία, που όπως γράψαμε και πιο πάνω έχει βάση...''


Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment