Κασελάκης: «Στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι η τετράδα»


Για τους στόχους της ΑΕΚ, το ρόλο του στην ομάδα, τα προσωπικά του όνειρα και τη δύσκολη συνέχεια μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος συμπλήρωσε 150 συμμετοχές στην Α1.

Για την ευρεία νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό: «Θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα, η οποία αν βρει ρυθμό στην επίθεση μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ωστόσο από αυτό το παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε τα αρνητικά. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στην έδρα μας, είχαμε πολλά κενά στην άμυνά μας και πρέπει να τα δουλέψουμε αυτές τις μέρες μέχρι το ματς στην Πάτρα».

Για το αν είναι στόχος το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος: «Σίγουρα εμείς πάμε σε κάθε αγώνα για την νίκη. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό το 9/9. Έγινε το πρώτο βήμα σήμερα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε με τον τελευταίο της βαθμολογίας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Θα πάμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε κάνει».

Για το στόχο της ομάδας με βάση το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί: «Ο στόχος δε μπορεί να είναι από φέτος το πρωτάθλημα. Ωστόσο η ομάδα κάνει πολύ σωστά βήματα ώστε να κάνει την υπέρβαση και να τερματίσει στην 4άδα και γιατί όχι στην 3η θέση στα playoff».

Για τις 150 συμμετοχές που συμπλήρωσε, τα πέντε χρόνια στην Α1 και το όνειρο της Εθνικής: «Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Εγώ είμαι ικανοποιημένος που κάθε χρόνο προσπαθώ να σημειώνω πρόοδο, γιατί πραγματικά δουλεύω πάρα πολύ και αγαπάω αυτό που κάνω. Θέλω αποτελέσματα για μένα και την ομάδα, να πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στόχους ατομικούς και ομαδικούς».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Εμένα δουλειά μου είναι όποτε το ζητήσει ο coach να μπαίνω μέσα στο γήπεδο και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω, ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα, μαζί με τους άλλους Έλληνες. Έχουμε ένα πολύ δυνατό ελληνικό κορμό, ίσως τον καλύτερο στην Ελλάδα και μαζί με τα άλλα παιδιά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και έχουμε μια φτιάξει μια ωραία παρέα».

Για τη συνάντηση με Αθηναίου, Παπαντωνίου απέναντι στους Αθανασούλα, Ιωάννου και την κοινή τους πορεία σε Ηλυσιακό και Εθνικές: «Είμαστε αντίπαλοι μόνο για δυο ώρες και μετά είμαστε φίλοι. Αυτό δεν αλλάζει. Ήρθαμε κάναμε τη δουλειά μας, την κάναμε σοβαρά και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια». ¨

Πηγή: basketblog.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment