Αθηναίου: «Να διαχειριστούμε το ''πρέπει''»


Ο 26χρονος γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί και την «υποχρέωση» να νικήσει. Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. 

«Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί παρελθόν. Αντιλαμβανόμαστε τον ενθουσιασμό, που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ για την εμφάνισή μας στην Πάτρα. Θέλω, ωστόσο, να τονίσω ότι για μας κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και στο ματς με τη Νέα Κηφισιά, μια ομάδα, που ξεκίνησε την χρονιά εξαιρετικά. Δείχνει να μην βρίσκεται στην ίδια καλή κατάσταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Ως παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι και τα καλά αποτελέσματα, όπως και τα άσχημα, να τα αφήνουμε πίσω.

Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Προφανώς, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Προχωράμε. Με την ίδια αποφασιστικότητα. Κι όπως έχω ξαναγράψει, δεν έχουμε περιθώρια για χαλάρωση. Κάθε ομάδα, ειδικά στην έδρα μας, έρχεται χωρίς άγχος για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί.

Είμαστε το φαβορί. Το ξέρουμε. Πρέπει να νικήσουμε. Είμαστε η ΑΕΚ, κι αυτό θέλουμε σε κάθε ματς. Να νικάμε. Αυτό το «πρέπει» θέλουμε να διαχειριστούμε για ακόμη μια φορά και να αποδείξουμε τα αυτονόητα μέσα στο παρκέ».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment