Χέρστον: Χαρούμενος στην ΑΕΚ, αγαπώ τον κόσμο της ομάδας


Για τους στόχους της ΑΕΚ, τον ρόλο του στην ομάδα, αλλά και τα συναισθήματά που έχει αποκτήσει γι'αυτήν μίλησε ο Μαλίκ Χέρστον σε συνέντευξή του. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SPORT24:

Για τον αγώνα με την ΑΕΝΚ και τη συνέχεια: «Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι. Όσο περνάει ο καιρός αποκτάμε χημεία, μαθαίνει ο ένας τον άλλο καλύτερα και θεωρώ πως στα play offs θα είμαστε στο σημείο που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πλησιάζει την 4άδα: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Υπάρχει σαν στόχος η πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Για να έρθει αυτό, όμως, θα πρέπει ν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να εστιάζουμε στον αντίπαλο που θα έχουμε».

Για το αν νιώθει ένας εκ των ηγετών της ΑΕΚ: «Δίχως αμφιβολία. Υπάρχει αρκετή εμπειρία εδώ και από μένα, αλλά και από τα υπόλοιπα παιδιά του συνόλου. Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα και θεωρώ πως στο τέλος θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ: «Μου αρέσει που είμαι εδώ. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί. Υπάρχει εξαιρετικό περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλο, αλλά βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Αγαπώ τον κόσμο της ομάδας! Τον θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Σας ευχαριστούμε παιδιά για την στήριξη, αυτό που κάνετε είναι σπουδαίο».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment