Αλλάζει η Ευρωλίγκα... παρακολουθεί η ΑΕΚ!


Ο επικεφαλής και ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής Ζόρντι Μπερτομέου παρουσιάζεται αποφασισμένος να αυξήσει τα κέρδη των συλλόγων τα οποία προσώρας είναι πολύ λίγα.

Για παράδειγμα ο τροπαιούχος της Ευρωλίγα έπαιρνε μόλις 250.000 ευρώ αλλά σύμφωνα με το νέο σχέδιο το ποσό αυτό θα αυξηθεί στο 1.000.000 (400.000 για το φιναλίστ).

Επίσης, ο Μπερτομέου απελευθερώνει την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έτσι ώστε κάθε σύλλογος να διαπραγματεύεται ανάλογα με το βάρος του ονόματός του και τις αγωνιστικές ανάγκες του.

Η διοργάνωση τέλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo", θα αλλάξει εντελώς μορφή. Οι ομάδες θα γίνουν 16 και θα παίζουν σε κλειστό πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών (15 μέσα, 15 έξω). Στα πλέι οφ θα προκρίνονται οι πρώτοι 8 ενώ ο θεσμός του φάιναλ φορ θα διατηρηθεί αναλλοίωτος. Εννοείται ότι σ' αυτήν την περίπτωση, οι ομάδες δεν θα μπορούν να αγωνίζονται στα εθνικά τους πρωταθλήματα πριν τα πλέι οφ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment