Με στυλ ΝΒΑ...


Η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερη. Μοναδική, ξεχωριστή, αφιερωμένη στον μεγαλύτερο Ελληνα μπασκετμπολίστα και έναν μύθο του αθλήματος, όπως υπήρξε ο αξεπέραστος Γιώργος Αμερικάνος. Το κλίμα στο ΟΑΚΑ θα είναι πανηγυρικό και το σκηνικό ιδανικό για να υπάρξει ακόμα μια κίνηση που θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της Ενωσης. Βλέπετε, όλα δείχνουν πως σήμερα θα γίνει η πρεμιέρα της ρετρό εμφάνισης στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Το πρόβλημα με τον ΕΣΑΚΕ και τη…ζήλια των ανταγωνιστών που έχουν βγάλει…αφρούς από την ώρα που παρουσιάστηκε η καινοτομία στη φανέλα από την ΑΕΚ, η βούληση της διοίκησης Αγγελόπουλου είναι ξεκάθαρη. Η Ενωση θα προχωρήσει σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς λειτουργεί και εμπορικά και διαβλέπει τον ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει στον Ενωσίτικο κόσμο η νέα φανέλα. Εάν δεν υπάρξει αντίρρηση από τα Τρίκαλα – όπως ο Αρης που απειλούσε με ένσταση – η πρεμιέρα θα γίνει σήμερα.

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment