«ΑΕΚ είσαι στα δύσκολα, γαύρος στα εύκολα»


«Ασπίδα» στην ομάδα, μετά τις ήττες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, από τον συναρχηγό της Βασίλισσας - Δείτε αναλυτικά το διαδικτυακό μήνυμά του

Σε δύσκολες στιγμές, που ακολουθούν μια ήττα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και για την ΑΕΚ, συνολικά, αυτό ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο με τα αποτελέσματα σε Ρέθυμνο και Θεσσαλονίκη. Η γκρίνια μπορεί, ως ένα σημείο, να είναι λογική και αναμενόμενη, ωστόσο η γραμμή που τη χωρίζει από την απογοήτευση και τον μηδενισμό είναι πολύ λεπτή.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάκο, αυτή η λεπτή γραμμή ξεπεράστηκε τις τελευταίες ώρες και σε διαδικτυακό, δημόσιο «πηγαδάκι» στο Facebook τοποθετήθηκε,  υπευνθυμίζοντας τι εστί ΑΕΚ. Μια ομάδα που εκείνος, χωρίς να πουλά οπαδιλίκι, την έχει τιμήσει με αντρικές πράξεις και όχι με λόγια του... πληκτρολογίου.

Γιατί; Γιατί: «ΑΕΚ είσαι στα δύσκολα, στα εύκολα είσαι... γαύρος. ΑΕΚ σημαίνει περηφάνια και προσφυγιά». Διαβάστε αναλυτικά την παρέμβασή του στην φωτό που ακολουθεί...ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης... Πόλεμος ΕΣΑΚΕ με την ΑΕΚ!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment