Μέχρι τις 15/5 αποφασίζει η ΑΕΚ για τη wild card της Ευρωλίγκας


Δέκα μέρες προθεσμία έχει καιρό η Βασίλισσα για να αποφασίσει αν θα καταθέσει αίτημα

Η ΑΕΚ, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, έχει πάρει προέγκριση για να προχωρήσει σε αίτηση για wildcardσυμμετοχής στην επόμενη Ευρωλίγκα. Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει κάνει τις επαφές της και πλέον έχει δικαίωμα έως τις 15 Μαΐου να καταθέσει το αίτημα της. Η διοργανώτρια το κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού έχει ανοίξει το δρόμο στη Βασίλισσα που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να μπει και πάλι στη λίστα με τα κορυφαία και πιο οργανωμένα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μέσα λοιπόν στο επόμενο δεκαήμερο οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα καταθέσουν ή όχι το αίτημα. Οι πιθανότητες, στην παρούσα φάση, παραμένουν μοιρασμένες. Από τη μία υπάρχει το θέμα του γοήτρου της συμμετοχής στον θεσμό και της επιστροφής στα ευρωπαϊκά σαλόνια και από την άλλη υπάρχει η άποψη πως ο σύλλογος δεν πρέπει να βιαστεί και πρέπει να πορευτεί με μικρά και σταθερά βήματα. Άλλωστε και ο Ντράγκαν Σάκοτα σε συνέντευξη που είχε δώσει στο aek365 είχε τονίσει πως ίσως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα έτοιμη για να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει τελική απόφαση και οι άνθρωποι της ομάδας σταθμίζουν όλους τους παράγοντες για το αν θα καταθέσουν ή όχι τελικά το αίτημα. Αν τελικά η απόφαση είναι θετική τότε η ΑΕΚ θα περιμένει την τελικη εισήγηση της Ευρωλίγκας για το ποιες ομάδες θα πάρουν wild card.

 Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment