Μπουρούσης: Θα γύριζα στην ΑΕΚ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ΑΕΚ άφησε ο Γιάννης Μπουρούσης! Σε συνέντευξή του στο contra.gr μόνος του ανέφερε πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, όμως έδειξε να "φοβάται" πως θα υπάρξει σύνδεση του ίδιου με τον πεθερό του (Μάκη Ψωμιάδη). 

Διαβάστε τι λέει ο Μπουρούσης για την ΑΕΚ: 

- Θα αγωνιζόσουν στον Παναθηναϊκό;

Το έχω ξαναπεί. Αν θέλουν το πιστεύουν, αν δεν θέλουν δεν το πιστεύουν. Είχα τη δυνατότητα μία φορά να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά επέλεξα να μείνω στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψέματα δεν θα πω. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πω τώρα. Όπως σου είπα και πριν, επιλογή μου είναι να μείνω στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός, με τα στραβά και με τα κακά, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, όσο μπορώ και αντέχω να παίζω μπάσκετ θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Δεν θέλω να γυρίσω να παίξω στην Ελλάδα.

- Όμως, από την απάντησή σου καταλαβαίνω, επειδή είσαι επαγγελματίας και όχι οπαδός, πως θα πήγαινες στον Παναθηναϊκό αν γινόταν μία καλή πρόταση και επιθυμούσες να γυρίσεις στην Ελλάδα.

Και στην ΑΕΚ θα ήθελα να πάω, αλλά θα συνδυάσουν εμένα με τον πεθερό μου. Είναι οικογένειά μου πλέον, δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει στο παρελθόν και δεν με νοιάζει. Εγώ κοιτάω από τη στιγμή που γίναμε οικογένεια και ύστερα.

- Πιστεύεις δηλαδή πως οι ΑΕΚτζήδες θα διαμαρτυρηθούν λόγω του Μάκη Ψωμιάδη;

Εσύ τι πιστεύεις; Εγώ το έχω διαβάσει κιόλας. Ξέρω πως με θέλει η ΑΕΚ, αλλά… Αν μου έλεγες για Ελλάδα θα σου έλεγα πως προτιμώ Αναγέννηση Καρδίτσας (σ.σ. γέλια).

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment