Αθηναίου: ΑΕΚ είμαστε!


«Η κανονική περίοδος τελείωσε. Ο απολογισμός ήταν θετικός, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα και πώς καταλήγει. Τα είπε και ο Ντούσαν Σάκοτα, μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Ντούσαν έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ακριβώς γιατί έζησε τις δυσκολίες του καλοκαιριού. ΑΕΚ είμαστε όμως. Είναι αυτονόητο, ότι θα πάμε στο Αλεξάνδρειο για τη νίκη. Δυστυχώς, σε μια κρίσιμη καμπή έχουμε την απώλεια του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά, που θα μας πουν οι προπονητές μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την σειρά των αγώνων με τον Άρη.

Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα και ενδεχομένως μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς αυτό, που θέλουμε ειναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε στο παρκέ αυτά αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας και να μην αφήσουμε την ατμόσφαιρα, που θα επικρατεί να μας επηρεάσει. Τον Άρη τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές στην Basket League, έχουμε απο μια νίκη, τον ξέρουμε καλά. Είναι σκληρή ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, που παίζει ομαδικό μπάσκετ και βασίζεται στην άμυνα της».

Γιάννης Αθηναϊου

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment