Συνάντηση για την παραμονή του Χέρστον!


Η ΑΕΚ προφανώς και δεν περιμένει τις εξελίξεις με τον Ποπς Μπονσού Μενσά για να κινηθεί μεταγραφικά. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα προ πολλού αναζητεί τους καλύτερους παίκτες για την επόμενη περίοδο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή παικτών από το ρόστερ της περιόδου, που τελείωσε. Βέβαιο είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει την παραμονή του Μαλίκ Χέρστον. Δεν αποκλείεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξει η πρώτη επίσημη προσέγγιση με τον παίκτη.

Γεγονός είναι ότι η πιθανή συμφωνία είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ο Χέρστον είναι παίκτης αξίας, που γνωρίζει ότι θα έχει προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ βιάζεται όμως να τον κλείσει. Θέλει να ξεκινήσει από τον Χέρστον για να κτίσει τη νέα ΑΕΚ. Ο Χέρστον χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του. Άλλωστε, και η συμφωνία πριν από μήνες προέβλεπε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Βεβαίως, ο Χέρστον «είχε δέσει» με τον Μενσά κι αυτό είναι ακόμη ένα ερωτηματικό σχετικά με την πορεία των επαφών.

Πηγή: «ΩΡΑ των σπορ»
ΡΟΥΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΚΑΝΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment