Συνάντηση για την παραμονή του Χέρστον!


Η ΑΕΚ προφανώς και δεν περιμένει τις εξελίξεις με τον Ποπς Μπονσού Μενσά για να κινηθεί μεταγραφικά. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα προ πολλού αναζητεί τους καλύτερους παίκτες για την επόμενη περίοδο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή παικτών από το ρόστερ της περιόδου, που τελείωσε. Βέβαιο είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει την παραμονή του Μαλίκ Χέρστον. Δεν αποκλείεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξει η πρώτη επίσημη προσέγγιση με τον παίκτη.

Γεγονός είναι ότι η πιθανή συμφωνία είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ο Χέρστον είναι παίκτης αξίας, που γνωρίζει ότι θα έχει προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ βιάζεται όμως να τον κλείσει. Θέλει να ξεκινήσει από τον Χέρστον για να κτίσει τη νέα ΑΕΚ. Ο Χέρστον χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του. Άλλωστε, και η συμφωνία πριν από μήνες προέβλεπε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Βεβαίως, ο Χέρστον «είχε δέσει» με τον Μενσά κι αυτό είναι ακόμη ένα ερωτηματικό σχετικά με την πορεία των επαφών.

Πηγή: «ΩΡΑ των σπορ»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment