Πρόστιμο (πάλι) στην ΚΑΕ για τον ΑΕΚ - Άρης


Με πρόστιμο ύψους 2.100 ευρώ, για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των playoff της Basket League απέναντι στον Αρη, τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΑΕΚ. Πρόστιμο για το συγκεκριμένο ματς δέχθηκε και ο Άρης. Αναλυτικά:

Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ:

α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων, και κροτίδων) πρόστιμο 1.400,00€ και

β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 16-5-2015».

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ

1) για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, γυμναστή κ. Ζάλογγο, που δεν έφερε στο πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση, πρόστιμο 1.100,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-5-2015 και

2) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, φροντιστή κ. Νικητάκη, διότι έφερε στον πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση κατά τον ως άνω αγώνα.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment