''Ήθος''! (video)


Δείτε το βίντεο με τις προκλήσεις του... καλού και... ηθικού Βασίλη Σπανούλη στον Ρούντι και την απάντηση του Ματσιούλις.

Του πέταξε τη μπάλα, τον κλώτσησε τρεις φορές, του μιλούσε συνεχώς με προκλητικό ύφος και το συμπέρασμα είναι ότι προκλήθηκε από τον... κακό Ρούντι.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν μπορούσε να χωνέψει τη βαριά ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε τα πάντα για να προκαλέσει! Στόχος του ήταν ο Ρούντι Φερνάντες.

Και δεν μιλάμε καν για τις προκλήσεις του στον Γιόνας Ματσιούλις, γιατί ο Λιθουανός του έδωσε πληρωμένη απάντηση και κατέκτησε με την Ρεάλ το τρόπαιο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:*Επίσης τραγική και στην ΝΕΡΙΤ και στην Nova η μετάδοση που μόνο αθλητική δημοσιογραφία δεν ήταν αλλά οπαδικά, ξεκάθαρα ''κόκκινα'', μην πούμε για ότι ακούσαμε από ανθρώπους που όπως ακούσαμε και είδαμε καλά-καλά δεν ξέρουν ούτε τους κανόνες του μπάσκετ! 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment