Σαρικόπουλος: «Χάσαμε στα ριμπάουντ»


Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αφού έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, εστίασε στους τομείς στους οποίους η ΑΕΚ υστέρησε στο παιχνίδι. Μάλιστα σχολίασε ότι αυτή η ήττα πρέπει να γίνει μάθημα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση και τη νίκη. Εμείς δεν ακολουθήσαμε το πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη υπομονή στην επίθεση και πάντα ψάχνει τον ελεύθερο παίκτη. Ακόμη και όταν βγάζαμε την άμυνα, χάναμε τα ριμπάουντ. Γενικά, χάσαμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ τα οποία θεωρώ ότι μας «σκότωσαν» γιατί δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε 93 πόντους, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτή η ήττα, γιατί από εδώ και πέρα θα παίζουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τον χαρακτήρα και το ταλέντο για να το κάνουμε Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και μακάρι να τον αντιμετωπίσουμε ξανά».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment