''Χτίζει'' στο ΟΑΚΑ το μέλλον της


Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, αλλά μετά από την τοποθέτηση του Αποστολίδη: ''To Γαλάτσι είναι κατά την γνώμη μου η μόνη λύση'', έχει ξεκινήσει πάλι μια συζήτηση επί του θέματος. Πρώτα από όλα, αυτό που θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές, είναι ότι ο ''δικέφαλος'' σχεδιάζει το μέλλον του, στο ΟΑΚΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι η Βασίλισσα χρειάζεται ένα γήπεδο που να διαθέτει τις προδιαγραφές της Ευρωλίγκας και γενικά το ΟΑΚΑ είναι γήπεδο που καλύπτει και την FIBA.

Από την άλλη μεριά, ουδείς δεν μπορεί να αποκλείσει το Γαλάτσι. Είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει τους ''κιτρινόμαυρους'' και κατά το παρελθόν και η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να αποτελεί στόχο, για να στεγαστεί τόσο η ομάδα μπάσκετ, όσο και τα τμήματα βόλεϊ και χάντμπολ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, είναι μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι. Για αυτό και ο ''δικέφαλος'' το χειρίζεται διακριτικά. Σε κάθε περίπτωση, το Γαλάτσι δεν είναι κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και ουσιαστικά αφορά περισσότερο το μέλλον.

Εν κατακλείδι, μπορούμε να επισημάνουμε ότι το ΟΑΚΑ θα συνεχίσει να αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από την διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου. Άλλωστε, είναι ένα γήπεδο που έχει αποδειχθεί φέτος ότι καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του κόσμου. Έχει πολλές παροχές και ανέσεις, ενώ είναι φυσικά και ιδανικό από άποψη προσβασιμότητας, είτε με αυτοκίνητο, είτε με συγκοινωνία.

Κατά τα άλλα, ένα άλλο θέμα που συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι αυτό που έχει να κάνει με την Ευρώπη. Ως γνωστόν, ο ''δικέφαλος'' θέλει να έχει συμμετοχή σε μια διοργάνωση στο εξωτερικό την νέα σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση για το ποια θα είναι εν τέλει αυτή η διοργάνωση. Υπάρχει το σενάριο της Ευρωλίγκας μέσω ''Wild Card'', καθώς και το Γιούροκαπ μέσω της 3ης θέσης στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Παράλληλα, η FIBA προχωράει μια καινούργια ανταγωνιστική διοργάνωση στην Ευρωλίγκα και ούτε αυτή η λύση έχει αποκλειστεί. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει να έχει επαφές τόσο με την Ευρωλίγκα, όσο και με την FIBA. Όσο για την επιστολή του Άρη προς την Ευρωλίγκα, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία στην ''Ένωση'', αφού είναι απολύτως λογικό ο κάθε ένας να κοιτάζει το καλό της ομάδας του.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε σήμερα στην ''Ώρα των σπορ''.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment