Η ΑΕΚ στο Γαλάτσι!


Μετά από προσπάθειες ετών, εξασφάλισε τη χρήση του κλειστού του Γαλατσίου και ο φιλόδοξος σχεδιασμός του Μάκη Αγγελόπουλου αρχίζει και παίρνει συγκεκριμενη μορφή.

Οι συντονισμένες κινήσεις έπιασαν τόπο. Το όραμα του Αγγελόπουλου έπαιξε ρόλο. Η ΑΕΚ βρίσκει το δικό της σπίτι. Η προσπάθεια της Ενωσης να πάρει το κλειστό του Γαλατσίου δεν ξεκίνησε φέτος. Πέρασαν χρόνια από τότε που έγιναν τα πρώτα βήματα για την υλοποίηση της αρχικής σκέψης να μεταφερθεί η ΑΕΚ στο γήπεδο που χρησιμοποίησε ως έδρα από το 2004 μέχρι το 2006.

Επί μακρόν αυτό δεν έγινε εφικτό καθώς η εγκατάσταση πέρασε στην αρμοδιότητα του ΤΑΙΠΕΔ. Φέτος με την ανάμιξη του Αγγελόπουλου στο τμήμα μπάσκετ οι προσπάθειες έγιναν ακόμα συντεταγμένες. Η πίεση που ασκήθηκε ήταν έντονη. Οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από πολλά κύματα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr όλα τα εμπόδια πια έχουν ξεπεραστεί. Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ και από την επόμενη σεζόν, η Ενωση θα στεγαστεί στο νέο σπίτι της.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το Γαλάτσι δεν ήταν απλά και μόνο μία επιθυμία, ούτε μία προσωρινή λύση για την εξοικονόμηση χρημάτων. Κάθε άλλο... Πάνω στην εύρεση ενός χώρου στηρίχθηκε όλο το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου, το οποίο απαιτεί σημαντικές επενδύσεις και μεγάλη κόστη.

Το Γαλάτσι αυτή τη στιγμή δε θυμίζει σε τίποτα αθλητική εγκατάσταση και μέχρι να μετατραπεί σε γήπεδο απαιτείται χρόνος και αρκετά χρήματα.

Στο νέο γήπεδο δε θα στεγαστεί μόνο το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, μα όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής που θα βρουν επιτέλους ένα κοινό σπίτι, παρόλα αυτά το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι ότι θα δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές ώστε εκεί να αναπτυχθούν οι Ακαδημίες της Ενωσης σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και βέβαια στο μπάσκετ. Ο σχεδιασμός του Αγγελόπουλου έχει σε πολύ υψηλή θέση τη δημιουργία των τμημάτων υποδομής για την ανάδειξη νέων αθλητών. Μέχρι τώρα ήταν αδύνατον να συμβεί αυτό διότι δεν υπήρχε χώρος να φιλοξενήσει τα οράματα της ΑΕΚ. Πλέον όμως είναι εφικτό. Και η Ενωση μπαίνει σε μία διαφορετική τροχιά.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment