Κοίτα ποιος μιλάει; Η απίστευτη «σπέκουλα» του Αρη εναντίον της ΑΕΚ πριν τη «μάχη»


Και το …σπεκουλάρισμα από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Από το πρωί σε μερίδα του τύπου της πόλης που πρόσκειται στον Άρη γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην «Βασίλισσα», με αφορμή το τυχαίο γεγονός  της συνύπαρξης του Σταύρου Δουβή με τους διαιτητές του αγώνα στην ίδια πτήση. Λες και αν ήθελε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ να μιλήσει με τους διαιτητές θα το έκανε μέσα στο αεροπλάνο.

Και ποιος μιλάει! Μιλάει μια ομάδα που μέσα στο γήπεδο έχει διασυρθεί φέτος σε δύο περιπτώσεις από την Ένωση μέσα στο ΟΑΚΑ. Μια ομάδα που ο πρόεδρός της, Λευτέρης Αρβανίτης, έχει κάνει «Εγνατία – Αριστοτέλους» το δρομολόγιο «Θεσσαλονίκη – Αθήνα» με σκοπό να δίνει το παρών σε κληρώσεις διαιτητών προσπαθώντας να επηρεάσει καταστάσεις. Στον Άρη αναζητούν από τώρα άλλοθι για ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα κι έναν αποκλεισμό, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει αδικηθεί πολλές φορές φέτος και δεν έχει πει την παραμικρή κουβέντα.

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment