Δε συναίνεσε να συνεχιστεί (έτσι) το ματς η ΑΕΚ


Χωρίς τη συγκατάθεση της ΑΕΚ ελήφθη η απόφαση των διαιτητών να συνεχιστεί -και μάλιστα με γεμάτες εξέδρες- το παιχνίδι με τον Άρη, όταν εκείνο διεκόπη λόγω επεισοδίων εναντίον του πάγκου της. 

Απόφαση των διαιτητών -και μόνο- ήταν να συνεχιστεί με τις ίδιες συνθήκες το παιχνίδι με τον Άρη, όπως ξεκαθαρίζεται από την ΑΕΚ. 

Μετά την διακοπή λόγω των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν εναντίον του πάγκου της, η «Ένωση» συμμετείχε κανονικά στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν στ’ αποδυτήρια για την τύχη του αγώνα. 

Επειδή ωστόσο ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, ανέφερε μεταξύ άλλων στη NOVA ότι «είναι βούληση και των δυο ομάδων να συνεχιστεί το ματς», από τους «κιτρινόμαυρους» ξεκαθαρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Τονίζουν, δε, πως ουδέποτε έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να επιστρέψουν οι δυο ομάδες στο παρκέ και μάλιστα με τις ίδιες συνθήκες που επικρατούσαν πριν τη διακοπή. 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment