«Δεν θα κατέστρεφα τον εαυτό μου και την ΑΕΚ»

Ο Μενσά Μπονσού απέκρουσε κάθε κατηγορία αναφορικά με την χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο Βρετανός εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να πείσει τα αρμόδια όργανα, ότι το φάρμακο που χρησιμοποίησε αφορά μόνο την προσωπική του ζωή και όχι το μπάσκετ.
Ξεκαθάρισε ότι επειδή πάσχει απο την ασθένεια «διάσπαση προσοχής», οι γιατροί στην Αμερική του συνέστησαν να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο φάρμακο και για αυτό υπάρχουν χαρτιά και γνωματεύσεις που το αποδεικνύουν.
Αναλυτικά:
«Θα ενημερώσω όλους τους φιλάθλους του ελληνικού μπάσκετ. Όσο ήταν στο καμπ με τους Ντένβερ, σκέφτηκε τον εαυτό του. Μου είπαν να πάρω ένα φάρμακο το οποίο το είχε εγκρίνει το ΝΒΑ. Πάσχω από μια ασθένεια που λέγεται διάσπαση προσοχής και ο γιατρός  μου συνέστησε να παίρνω το συγκεκριμένο φάρμακο.Αυτό το φάρμακο δεν με κάνει πιο δυνατό ούτε πηγαίνω πιο ψηλά, όταν πηδάω στα ριμπάουντ. Απλά να συγκεντρώνομαι σαν ένα φυσιολογικό άτομο».
«Με βοηθάει να ζω φυσιολογικά»
«Θέλω να σας πω ότι το φάρμακο να βοηθάει να συγκεντρώνομαι να ζω φυσιολογικά.  Δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ. Επιμένω ότι το φάρμακο το χρησιμοποίησα μόνο για την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ και να αποδείχτηκε ότι έχω πάρει φάρμακα. Έχω παίξει σε Ολυμπιακούς αγώνες, σε ΝΒΑ και σε πιο υψηλό επίπεδο. Είναι ατυχές ότι το φάρμακο δεν έχει προβλεφθεί να χρησιμοποιείται και σε χώρες της Ευρώπης».
«Δεν θα έκανα κάτι να καταστρέψω τον εαυτό μου και την ομάδα»
«Είναι μια από τις καλύτερες χρονιάς που έπαιξα μπάσκετ. Είναι άδικο να υποτιμήσουμε αυτό που έκανα σαν αθλητής εγώ και η ομάδα μου. Με την πίστη και σκληρή δουλειά φτάσαμε ως εδώ. Πέρασα πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι να καταστρέψω την σκληρή αυτή δουλειά».
«Έχω αποδείξεις»
«Απόλυτα έχω αποδείξεις. Έχω το χαρτί ότι αυτό φάρμακο είναι για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το φάρμακο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για το μπάσκετ, αλλά για την προσωπική μου ζωή. Το πήρα μόνο για την προσωπική μου ζωή. Δεν  έχει να κάνει με το φάρμακο, αλλά με την αφυδάτωση λόγω  της σκληρής προπόνησης. Όχι με το φάρμακο».

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment