Συζητάει με Ζήση για την επιστροφή!

Σε εξέλιξη η προσπάθεια επαναπατρισμού του Νικόλα στη μοναδική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα - Αρχηγό και ηγέτη για τουλάχιστον τρία χρόνια τον θέλει στη Βασίλισσα ο Μάκης, θετικός ο παίκτης

Μετά την πικρή ήττα από τον Αρη ο ηγέτης της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο στην προσπάθεια επιστροφής της Βασίλισσας στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μια ανταγωνιστική ομάδα που να εκπέμπει υγεία και να χτιζεται σε γερές βάσεις με στόχο να πηγαίνει με συνεχή βήματα μπροστά. Με μεθοδικό τρόπο βέβαια και όχι με πεταμένα λεφτά που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν για... πέταμα.

Ο παίκτης που αποτελεί τον πρώτο στόχο για ηγέτης και αρχηγός της Βασίλισσας είναι ο Νίκος Ζήσης. Ο διεθνής άσος της Φενέρ του Ομπράντοβιτς σε ηλικία 32 ετών φέρεται πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψει στην πατρίδα μετά από 10 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να τον φέρει πίσω στην μοναδική Ελληνική ομάδα της οποίας έχει φορέσει την φανέλα. Την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν γίνει ήδη μέσω κοινού φίλοι οι πρώτες επαφές και το κλίμα είναι θετικό. Η ΑΕΚ φυσικά δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που προσφέρουν οι Τουρκικές και Ρώσικες ομάδες όμως δίνει τριετές συμβόλαιο και το κίνητρο στον Ζήση να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ηγέτης και αρχηγός. Η προοπτική μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Νίκο που είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά που έχουν περάσει από την ΑΕΚ και βλέπει πολύ θετικά την πρόταση ενώ υπάρχει προσέγγιση και στο οικονομικό κομμάτι. Πρόκειται σίγουρα για μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα δυναμώσει κατά πολύ την ομάδα αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς που χρειάζεται ενίσχυση. Ο Ζήσης μπορεί και θα είναι το σημείο αναφοράς της ΑΕΚ. Ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης της. Και τα κέρδη από αυτό θα είναι πολύπλευρα για την ομάδα. Η προσπάθεια είναι ήδη σε εξέλιξη λοιπόν, Αγγελόπουλος και Σάκοτα έχουν αναλάβει τις συζητήσεις και πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να δούμε το αποτέλεσμα.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment